Riktigt arg på grabbens lärare...

Idag ville jag slå en skolbänk i huvudet på en lärare, behöva leta efter en vinterkänga i nästan 45 min. Man frågar om hjälp med sökandet, men nä de bara sitter där kommer och tittar och går igen och säger det är barnen som städar... vid det tillfället började irritationen stiga.
Vet att grabben ställer och hänger sakerna snyggt efter sig.
Men när en fröken bara sitter ner och säger det är barnen upprepade gånger, detta är fjärde gången en sko försvinner för grabben denna gång en av hans dyra gortex känger. På ett år 4par åt HELVETE! De säger varje gång den kommer nog tillbaka, men det har de inte.
Tusentals kronor går i sjön på Grönadalen, tilliten börjar hamna långt ner. Glaset av tillit är inte ens halvfullt, längre, de blir bara sämre och sämre, tänker inte låta grabben gå dit i gympaskor, som de förövrigt lät han vara ute och leka i.....
Händer det en gång till kan jag inte lova att käftsmällen hålls tillbaka....
Allmänt | | Kommentera |

Blogg.se frustration...

Hej Bloggers!
 

Vaknade tidigt idag, tack katter, känner mig dock inte så utvilad.
Fortfarande massor av fel på blogg.se, fick nyss ett mail om en kommentar som jag fick för 2 dagar sen.
Att kontakta administration verkar ju vara helt lönlöst, hittar ingenting om ägare eller dylikt för att kontakta dem, bara "redaktören" som inte svarar på ett enda mail man sänder dem. Verkar ju rätt öde och övergivet på denna administration, Sahara öknen, hur högt man än försöker skrika åt dem att göra något åt dessa laggningar som är nästintill övertydliga.
Tycker verkligen synd om er som lagt ut pengar på denn sida.och inte får något för det. Det som är mest störande i detta tycker jag nog är att de inte svarar på mailen som de borde bli överösta av om man läser i forumet om att ni andra väntar på svar från dem pengarna ni lagt ut, bloggar som inte fungerar, funktioner som inte ens startar. Ett exempel är ju att när jag vill söka i forumet, klickar på länken men kommer bara till övre delen av forum sidan startsida, menar FIXA!!
 
Det är för mig helt ofatbart att Blogg.se har låtit det gå så här långt!!
 
 
 
Rocka Lugnt!!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Blogg designen

Hej Bloggers!
 
Då är jag klar med min design, rätt nöjd med basfärgerna, hittat ett grattis blogg utseende som duger. De som kostar finns det ju massa riktigt snygga, trist att det ska kosta PRO eller att man köper filer någon annanstans :(
 
OBS!!
En kommentar från Er, garanterar besök på Er blogg och kommentarer, riktigt bra inlägg belönas även med bloglovin, från min sida...
 
 
Skulle dessutom vilja ha ett galleri som är 5bredd X 4Höjd antal bilder/sida(Index) men det kostar nog en del det med tyvärr, hade jag varit runt tonåren hade jag kanske pluggat PHP och skapat själv men nu är det så att ja den tiden är förbi mig..
 
Vore kul veta vad ni andra Bloggare tycker om bloggen design messigt sen om ni vill lägga till något som ex att jag ska blogga om något ämne, dock ej mode, style, inga märkes pryttlar heller, design funkar mest då utseenden på bloggar och andra internet sidor.
 
 
 
Rocka Lugnt!
https://www.youtube.com/watch?v=xtWBiX527sk
 
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp