Äntligen måndag!

Måndagen blev rätt tung startad då man följde valet mot en ny regering och riksdag, enligt vad tv visade igår var det både hat och kärlek, värst var väl Vänstern som stog och skrek dåliga demonstrations ramsor och pekade finger mot SD, samt Fi som stod och rev sönder bilder på Fredrik Reinfeldt, dom är alltså inte mer mogna än SD, deras agerande var inte mer värt än en stökig dagisgrupp
 
Iaf. dennna måndag har jag längtat till, äntligen kommer grabben hem igen, massor av planer i veckans agenda, med både besök hos tandläkare, utvecklings samtal och ventilations kontroll av HSB, för att inte glömma kallas som är två flugor i en smäll.
 
Gör det sista här hemma nu innan man hämtar hem grabben, tänkte försöka hämta hem han lite tidigare än veckoplaneringen man tidigare lämnat till skola/fritids, mera tid med grabben blir det resultatet..
 
Här om dagen så fyllde jag i mina egna papper på de jobb jag sökt genom alla månader jag varit utan, samlade ihop alla och konstaterade att det var hela 800st sökta, utav dessa kanske det har varit 150 intervjuer. Svårt vara enkelspårigt utbildad, medelålder och ha småbarn, trotts att man följer arbetsförmedlingens och försäkringskassans "du måste" och "du ska" brev.
 
Nu åter till små fixandet och små springandet innan Charlie ska få sig en långpromenad, innan jag hämtar hem grabben. För lite roliga händelser och äventyr som väntar denna vecka.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp